Specialister i industriel elektronik

Hos Comadan arbejder vi hver dag på at sikre vores kunder de mest optimale løsninger. Mange udfordringer kan vi løse med de kendte kvalitetsprodukter, som vi lagerfører i Randers.

Vi hjælper især elinstallatører og maskinbyggere med at vælge de bedste løsninger til de udfordringer, de står over for. 

Tit er industrivirksomhedens behov så specielle, at en eksisterende standardløsning ikke er nok. Derfor udvikler vi i samarbejde med kunden den løsning, der passer til den aktuelle udfordring. 

Vi har vores egen produktion af styringselektronik under navnet C-mac, der er et anerkendt brand over det meste af verden.

Årtiers erfaring med industrielle elløsninger

Comadan blev stiftet i 1986 med baggrund i meget konkrete problemer og opgaver for den lokale industri i Randers. Det var starten på et værdifuldt samarbejde, som gjorde os meget klogere på industrier i det meste af verden.

Det stod hurtigt klart, at produktionsapparaterne i Randers havde meget til fælles med dem i andre byer og lande. Derfor blev vi på kort tid kendte som en seriøs leverandør af løsninger inden for industriel elektronik.

I dag eksporterer vi komplette løsninger til industrivirksomheder i mere end 30 lande. Men vi bliver på danske hænder. Det har alle dage været vigtigt for os at beholde det stærke bånd til lokalområdet, hvor det hele startede.

Relæer og målere i verdensklasse

I 2015 sammenlagde vi distributionsselskabet Comadan A/S og produktionsselskabet Comadan Produktion A/S. Det giver bedst mening for os at arbejde tæt sammen, så vi altid kan sikre kundens interesser bedst muligt – uanset om det sker med vores egne C-mac produkter eller med relæer og termostater fra andre producenter, eller en kombination.

Vi har adresse på Messingvej i det sydlige Randers. Her er du altid velkommen til at komme forbi til en snak om, hvordan vi bedst kan bidrage til en løsning i verdensklasse til dit projekt.

Kontakt os endelig, så vi kan have kaffen klar, når du kommer. Eller skriv til os om dine udfordringer, så vi allerede nu kan begynde at tænke over løsningen.

Vores knowhow er din styrke