Komponenter til styringssystemer og automation

I vores samlede program af produkter finder du de komponenter og løsninger,  der gør det let at etablere en løsning på din styrings- eller automatiseringsudfordring.

Hos mange af de kunder, hvor vores komponenter bliver installeret, er pålidelighed, levetid og betjeningsvenlighed afgørende for en succesfuld løsning.

Blandt vores produkter og løsninger finder du blandt andet:

  • Signalkonvertere med galvanisk adskillelse
  • Strømmålere
  • Kombirelæer
  • Sensorer og aftastere
  • Egenfremstillede C-mac produkter
  • Montagekasser til samlede, elegante og sikre løsninger

Med vores C-mac elmålere i en modbus-konfiguration får du for eksempel let ved at overvåge og analysere forbruget med maksimal præcision.

Robuste temperaturcontrollere til varme og køling

Vores program af controllere til varme og/eller køling omfatter blandt andet on/off, PID regulatorer samt controllere med neutral zone og kompressorbeskyttelse. 

Når du har behov for særligt robuste temperaturcontrollere eller regulatorer til køl og frost, er Ascon det oplagte valg. Vi fører det komplette Ascon-program – se de mest mest populære produkter her.

Korrekt måling med anemometer

Vores anemometer, der måler vindhastighed og vindretning, er især populær i offshore-industrien. Produktet kan forsynes med et varmelegeme, så der måles korrekt trods ekstrem kulde.

Automatisk overvågning til ventilationsanlæg

Til ventilationsanlæg har vi sensorer, der måler temperaturer, relativ luftfugtighed og trykforhold, eventuelt anvendt som filtervagt. 

Vores avancerede C-Mac differenstryktransmitter sikrer et konstant opdateret billede af forholdene i ventilationsanlægget og fortæller, når filteret skal skiftes.

Et andet populært produkt er vores kombinerede C-Mac temperatur- og fugtighedssensor HSR16, der leveres som indstiksføler til kanalmontage.

Har du spørgsmål?